» » ПРАЦІВНИКАМ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ РЕКОМЕНДУВАЛИ НЕУХИЛЬНО ДОТРИМУВАТИСЯ ВИМОГ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ РОБІТ

ПРАЦІВНИКАМ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ РЕКОМЕНДУВАЛИ НЕУХИЛЬНО ДОТРИМУВАТИСЯ ВИМОГ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ РОБІТ

      

Фахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області провели практичний семінар для інженерно-технічних працівників харчової промисловості стосовно дотримання вимог безпеки під час експлуатації обладнання та транспортних засобів.

Акцентували на вимогах нормативних актів з охорони праці під час технічного обслуговування, ремонту машин та обладнання, які застосовуються у виробництві харчових продуктів.

Розповіли про особливості встановлення контролю з боку посадових осіб підприємства в частині дотримання працівниками вимог Правил дорожнього руху України під час експлуатації транспортних засобів.


Наголосили на обов’язковому проведені щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників підприємства.

Роз‘яснили загальні вимоги до засобів індивідуального захисту, що використовуються працівниками під час трудового процесу.

За матеріалами семінару рекомендували здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробництві.

Більше про безпеку праці на інформаційному порталі - https://pratsia.in.ua/index.php
скачать dle 11.3
  •  2022-11-07
  •  636
  •  Прес-служба